Rólunk

Tervező irodánk Pasarét és Törökvész határán, a magyar bauhaus örökség területének szívében található, a zöld és a város találkozásánál. Műtermünk szoros együttműködésben áll a Buda-Office Kft.-vel, amely irodaházak üzemeltetését végzi, a Buda-Porta Kft.-vel, amely társasházakat kezel és a Budareal ingatlanok értékesítését végző cégével.

Építészeti és generál tervezéseket készítünk a koncepciótervtől kivitelezésig. Refenrenciamunkáink között szerepelnek családi házak, lakásátalakítások, irodaházak és nagy több hektáros terület rendezésének koncepciótervei is.

Csapatunk jelenleg három építész tervezőből áll és több együttműködő tervező partnerrel együtt látjuk el a ránkbízott feladatokat. Gyetvai Géza vezető tervező és cégtulajdonos sok éves tervezői, kivitelezői és a megszokottól eltérően üzelmeltetői tapasztalata van. Emellett a fiatal építész munkatársak magas szintű felkészültsége biztosítja a tervek minőségét.

ARS POETICA

Minden munka egy skiccel kezdődik. Ha ehhez hozzáteszünk alapos, professzionális szakmai munkánkat és kitartásunkat a siker nem marad el. Valljuk, hogy az építészet nem más, mint játék a térrel, amely során gonolatainkat vetítjük ki térbe. Felelősségünk az így megalkotott terek jó használhatósága, térélménye és fenntarthatósága.

Csapatunk

Gyetvai Géza
GYETVAI GÉZA
ügyvezető igazgató
Buzás Szilvia
BUZÁS SZILVIA
pénzügyi asszisztens
Gyetvai Géza
TOLNAI LINDA
projektvezető építész
Gyetvai Géza
SOLONGO BAITSAKHAN
építész